Kwasten en verfrollers bewaren

      Geen reacties op Kwasten en verfrollers bewaren

Voor het cheap nba jerseys bewaren van kwasten to en verfrollers zijn verschillende manieren:

  • Wil je een gebruikte verfroller of kwast tijdens het klussen even bewaren zonder dat hij uitdroogt en Occult zonder dat je hem schoon hoeft te materialen maken? Neem dan een plastic zak, stuk plastic wholesale jerseys folie of aluminium folie en wikkel de kwast of kort verfroller in het cheap jerseys folie. Zo kun je de gebruikte verfroller zeker ongeveer twee uur tot wel een dag laten liggen. Wil je de verfroller of kwast enkele dagen tot enkele weken bewaren? Leg hem dan in het folie gewikkeld in de vriezer. De kwast kan zo goed worden bewaard. Wel ontdooien voor gebruik!
  • Een kwast of verfroller kun je ook bewaren door deze in water weg te zetten. Zorg er dan wel voor dat de haren goed onder water staan. Voor gebruik goed afslaan en daarna weer in de verf dopen.
  • Een verfroller langere tijd bewaren kan door deze in pakpapier in te pakken. Laat de kwast of verfroller eerst goed drogen en bewaar het op een droge plaats.
  • Een verfroller kun je ook in de latex laten staan. De emmer met latex en de roller plaats je in een vuilniszak. Deze vuilniszak tape je goed dicht zodat het luchtdicht is.
  • Het in model houden van kwasten Hier wanneer je ze bewaard kan door de kwasten op te hangen aan een kledinghanger. Eenvoudig een elastiekje om of door de steel steken en met de haren naar beneden ophangen. Blokkwasten kun je goed in vorm houden door een elastiekje aan het uiteinde om de haren heen te leggen. Je kunt de blokkwast dan gewoon neerleggen en de haren zullen niet uit gaan staan.
  • Een andere mogelijkheid om kwasten lange tijd te bewaren is om de kwast in een kwastenbox in de rauwe lijnolie te zetten. Lijnolie is te koop bij de verfspeciaalzaak. Veeg, voordat je de kwast in de kwastenbox zet, eerst de verf oppervlakkig van de kwast. Wanneer je de kwast weer wilt gebruiken veeg je de overtollige olie eraf Een met een droge, niet stoffige doek. Je kunt zo verder gaan met schilderen.

Is bovenstaande je te veel moeite? Je kunt natuurlijk ook goedkope, wegwerpkwasten kopen. Even laten drogen en Theodora daarna in de grijze container. Eenmaal opgedroogd is verf geen chemisch afval. Dit bespaart je veel moeite en je belast het milieu ook niet met oplosmiddelen voor het schoonmaken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak de CAPTCH-formule af: *