Zweetvoeten

      Geen reacties op Zweetvoeten

Ook wel eens last van zweetvoeten? Ja wie niet! Nadat je een dag lang je sokken en schoenen aan hebt gehad, is de kans groot dat je voeten zijn gaat zweten. Hierin ontstaan bacteriën en dit zorgt voor een onaangename geur. Maar gelukkig is het probleem niet onoplosbaar. Lees onderstaande tip om uw voeten snel weer fris te krijgen en te voorkomen dat u opnieuw stinkende voeten krijgt!

Het enige wat u nodig heeft is: Twee zakjes zwarte thee, een liter water, zeep, een pan, een teiltje en een schone handdoek.

Vul de pan met het water en breng dit op het vuur aan de kook. Hang de twee theezakjes in het water. Laat dit geheel tien minuten koeken, zet het vuur uit, en laat het water dan 15 minuten afkoelen. Was tijdens het wachten de voeten alvast met water en zeep en droog ze goed af. Haal nu de theezakjes uit de pan en giet het warme water in een teiltje. Laat uw voeten hier ruim een kwartier in weken en droog ze daarna goed af. Als u deze behandeling twee maal daags herhaald zult u merken dat u vrijwel nooit meer zweetvoeten zal krijgen!