Panty als fitnessattribuut

      Geen reacties op Panty als fitnessattribuut

Een handige tip voor vrouwen die wel eens een panty dragen. Het gebeurt regelmatig dat er een ladder inkomt, en je de panty moet weggooien. Maar heb je er wel eens aan gedacht de panty te gebruiken als fitnessattribuut? Nee vast niet, maar als je deze tip hebt gelezen is het voortaan een stuk minder erg als je panty weer eens stuk gaat!

Veel mensen fitnessen af en toe gewoon even in de woonkamer. Aangezien je niet altijd tijd en zijn hebt om helemaal naar de sportschool te gaan. Maar ja, de apparaten en materialen die de sportschool heeft mis je dan natuurlijk wel. Een veelgebruikt hulpmiddel bij het trainen van spieren is de ‘resistance band’, een stuk sterk elastiek waarmee je extra weerstand kunt creëren bij het uitvoeren van je spieroefeningen. Deze hebben de meeste mensen helaas niet thuis liggen, maar een panty biedt hierbij de ideale oplossing!

Knoop simpelweg de voeten van de panty aan elkaar, vouw de lus nog een keer dubbel zodat er een strakke, dubbelen band ontstaat. Doe deze om je knieën tijdens het squatten, doe er armspier-oefeningen mee of doe de panty om je enkels voor beenspier-oefeningen. Je kunt er alle oefeningen mee uitvoeren. Zo heb je de perfecte work-out, gewoon in je eigen huiskamer zonder materialen te hoeven aanschaffen!