Spullen niet meer kwijtraken

      Geen reacties op Spullen niet meer kwijtraken

Ben jij ook altijd alles kwijt? Je sleutels, oortjes voor je telefoon, make-up tasje… Je gooit het ‘s morgens allemaal in je tas, maar vervolgens vind je het nergens meer terug. Irritant!

Uit onderzoek is zelfs gebleken dat, vooral vrouwen, gemiddeld 9 voorwerpen per dag kwijt raken en ongeveer 10 minuten per dag besteden aan het zoeken van deze spullen! Dat moet toch efficiënter kunnen zou je zeggen. Nou dat kan! Lees gewoon even deze tip en je hebt je spulletjes voortaan in een mum van tijd weer bij de hand.

De TrackR bravo is een handig apparaatje ter grootte van een muntje. Je kunt het gemakkelijk bevestigen aan bijvoorbeeld je sleutelbos, je portemonnee of tas zelf. Vervolgens installeer je de bijbehorende app op je telefoon en met één klik wordt het voorwerp direct opgespoord. Het apparaatje gaat rinkelen waardoor je hem zo gevonden hebt. Maar ja, wat als je je telefoon dan kwijt bent? Dat is ook geen probleem met de TrackR. Want druk je op het knopje op het apparaatje zelf, dan gaat je telefoon rinkelen. Handig toch!

De TrackR bravo is gewoon online verkrijgbaar in Nederland bij diverse sites en kost tussen de 20 en 30 euro.